JULIA ROBERTS’IN SAAT TERCİHİ HAPPY SPORT İKİ ‘JOIE DE VIVRE’ İKONUNUN KARŞILAŞMASI

Dünyanın en göz alıcı gülüşüne sahip olan Hollywood yıldızından başka kim Joie de Vivre’i daha iyi yansıtabilirdi? Julia Roberts 1990’larda en başarılı kadın oyunculardan biri oldu. Dünyanın her yerindeki film yapımcıları ve izleyiciler onun bulaşıcı gülüşünün büyüsüne kapıldı. Söz konusu on yıla damgasını vuran bir dizi sinema filminin ardından Julia Roberts’a 2001 yılında En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü verildi. Hem dramlarda hem de romantik komedilerdeki rolleri eleştirmenler tarafından övgüyle karşılanan bu gerçek sinema efsanesi, 2016 yılında Cannes Film Festivali’nde büyük bir saygı ve duygusallıkla ağırlandı. Julia Roberts, çıplak ayaklarıyla ve üzerinde omuzlarını açıkta bırakan, zümrüt ve elmaslarla süslü bir Chopard Haute Joaillerie kolyeyi öne çıkaran siyah elbisesiyle Cannes Film Festival Sarayı’nın ünlü merdivenlerinden ilk çıktığında, doğal ve zarif tavırları sayesinde Festival’in son yıllarında o güne dek görülmüş en unutulmaz kırmızı halı merdiven sahnesine tanıklık etmiştik. Julia Roberts o günden bu yana, özgür ruhlu kadının eşsiz ve ideal örneği oldu.

Chopard Happy Sport Chronograph White Gold Watch Ref. 283582-1002

Sinema tutkunu Caroline Scheufele’nin, yine bir ikon olan Happy Sports saatinin yeni versiyonlarının lansmanında, Julia Roberts’tan saatin yeni kadın yüzü olmasını istemesine şaşmamak gerek. Caroline şöyle diyor: “Ondan başka kimse olamazdı! Julia Roberts’ın, Happy Sport’ta gördüğüm ruhu aktarabileceğim tek kişi olduğunu hissetmiştim.”

Happy Sports kreasyonlarının cesareti karşısında büyülenen Julia Roberts ise şunları dile getirdi: “Chopard ile, sektörün en ikonik ve arzulanan modellerinden biri olan Happy Sports saati için işbirliği yapıyor olmaktan onur duyuyorum.”

Caroline Scheufele, Julia Roberts ve Happy Sports buluşmasını gerçekleştirmek için, bu yeni kampanyanın sanat direktörlüğünü, yönetmen Xavier Dolan’ın ellerine emanet etti. Oyuncularının duygularını tüm yoğunluğu ile kameradan yansıtma konusundaki yeteneği ile ünlenen Xavier Dolan, Julia Roberts’ın Happy Sports saatlerinin ruhundaki Joie de Vivre ile nasıl doğal ve sezgisel bir yakınlığı olduğunu bir kısa film ile göstermeye karar verdi. Dolan aynı zamanda, fotoğrafçı Shayne Laverdière tarafından çekilen bir dizi fotoğrafın da sanat direktörlüğünü yaptı. 

Chopard Happy Sport Automatic Ref. 278573-6020

Julia Roberts ve Xavier Dolan’ın seçilmesi aynı zamanda, Chopard’ın dünya sinemasına olan derin bağlılığını da yansıtıyor. 1998 yılından bu yana Cannes Film Festivali’nin resmi bir ortağı olan Maison, her yıl umut vadeden kadın ve erkek oyunculara verdiği Trophée Chopard ödülünün de gösterdiği gibi, sinema sektörünü ve genç yetenekleri etkin bir biçimde desteklemektedir. Julia Roberts örneğinde, Chopard, tartışmasız bir sinema ikonu, gerçek bir efsane ve benzersiz bir kadın oyuncu ile benzer bir ruhu yansıtmayı seçti. Öte yandan, çağdaş sinema dünyasının en yetenekli yönetmenlerinden biri olan Xavier Dolan’ın birçok filmi, Cannes Film Festivali ve diğer büyük sinema etkinliklerinde yarışmak için seçildi.

Chopard Happy Hearts Bangle Ref. 857482-5300

Chopard Happy Hearts Bangle Ref. 857482-5900

Chopard Happy Sport 29x31mm Ladies Watch Ref. 275362-1001

Chopard Happy Sport The First 33 mm Automatic Watch Ref. 278610-3002

Chopard Happy Sport 33 mm Automatic Rose Gold Watch Ref. 275378-5003

Chopard Happy Hearts Earrings Ref. 837482-5009

Chopard Happy Sport 36mm Green Dial Watch Ref. 278582-6006