CARAN D’ACHE ECRIDOR VENETIAN MODELİNİ TANITTI

İnce dövülmüş bir etkiye sahip bir çift yazı aracı, sadece Caran d'Ache'nin sırrına sahip olduğu bir ışık oyunu yaratıyor. Gerçek bir Caran d'Ache klasiği olan Ecridor Koleksiyonu, enstrümanlarının zarafeti, zamansızlığı ve dayanıklılığı ile karakterize edilir. Altıgen şekillerinden otantik tarzlarına ve rakipsiz güvenilirliklerine kadar, bu enstrümanlar guillochage sanatını İsviçre hassasiyetiyle birleştirme konusundaki şaşmaz bir arzunun sonucudur.

Denenmiş ve test edilmiş bir zanaatkar elmas gravür tekniğini tekrar gözden geçirerek, şirketin öncülerinin bilgi birikimi Ecridor Venetian ile genişletildi. Mevcut trendlerin kalbine göz kamaştırıcı bir gezi olan bu yazı aracı, dövme etkisine sahip gerçek bir mücevhere dönüşüyor. Paladyum veya pembe-altın renginde mevcut olan tasarım ve geleneği birleştiren enstrüman üzerindeki guilloche çalışması, dar Venedik kanallarının yumuşak dalgalı sularını hatırlatıyor. Doğal parıltıları ve şehvetli dokuları, birkaç konik elmas kullanarak deseni yeniden üretme işlemi sayesinde bir kullanım rahatlığı sağlar. Antik Roma'da kullanılan mücevher dövme tekniklerini yansıtan ham, ışıltılı bir görünüm.

Ecridor Venetian ile Caran d'Ache'daki usta zanaatkarlar, her biri gümüş veya bronz iç kaplamaya sahip siyah deri kasası eşliğinde iki zarif kreasyon tasarladılar - güzel yazı meraklıları ve benzersiz eşyaların ve çağdaş tasarımın hayranları için bir vazgeçilmez.