ZHANG ZIYI

CHOPARD Global Marka Elçisi Zhang Ziyi, markanın en yeni kreasyonlarını görkemli bir şekilde taşıyor

Çinli oyuncu ve Chopard Global Marka Elçisi Zhang Ziyi, güzelliğini ve doğasında olan zarafet duygusunu Duyguların Zanaatkarına adayarak, Chopard’ın en yeni saat ve mücevher koleksiyonlarını sergilerken çarpıcı bir etki yaratıyor.

Chopard; sinema ve onun dünyanın her yerinde ışık saçmasını sağlayan kadın oyunculara olan aşkını onlarca yıldır besliyor. O yüzden Chopard Eş Başkanı ve Sanat Direkt.rü Caroline Scheufele’nin, Mayıs 2019’da yeni Global Marka Elçisi olarak Çinli oyuncu Zhang Ziyi’yi duyurması ancak doğal karşılandı. Caroline’in özel arkadaşı olmanın yanı sıra Zhang Ziyi, yetenekle güzelliği, başarıyla cazibeyi zarif bir şekilde bir araya getiren başarılı bir sanatçı.Bu yıl 20. yılını kutladığı uluslararası kariyerinde, Tiger and Dragon (Kaplan ve Ejderha; yönetmen Ang Lee, 2000), House of Flying Daggers (Parlayan Hançerler; yönetmen Zhang Yimou, 2004) ve Memoirs of a Geisha (Bir Geyşanın Anıları; yönetmen Rob Marshall, 2005) parlak bir performans sergilediği sinema başarılarından sadece birkaçı. .nlü fotoğraf sanatçısı Benoît Peverelli’nin fotoğrafladığı Zhang Ziyi; üzerinde Happy Sport ve L’Heure du Diamant saatler ve Happy Hearts, Happy Diamonds ve Happy Spirit mücevher koleksiyonlarından modellerin yanı sıra Chopard Haute Joaillerie kreasyonları ile görkemli, cüretk.r ve muzip bir profil çiziyor. 

“Tutkulu bir sinemasever olarak, Zhang Ziyi gibi yetenekli bir oyuncunun, imajını bizim kreasyonlarımızla birleştirmeyi kabul etmiş olmasından onur duyuyorum. Doğal g.rünümüne ve göz alıcı güzelliğine hayranım. Saat ve mücevherlerimizi, incelikli bir sadelik ve zarafet dengesinde taşıyor.” Caroline Scheufele “Chopard benim için büyük bir ilham kaynağı. Temmuz 2018’de, kreasyonları için sadece etik yollardan elde edilmiş altın kullanacaklarını taahhüt etmelerinden bu kadar etkilenmişken, şimdi muhteşem saat ve mücevherleri için marka elçisi seçilmiş olmak benim için bir şeref.”

Zhang Ziyi