CARAN D’ACHE VE FRANSIZ SANATÇI BEYA REBAÏ ARASINDA ÖZEL BİR İŞBİRLİĞİ

Caran d'Ache'ın en ikonik suda çözünür pastelleri, sanatçı Beya Rebaï ile işbirliği içinde tasarlanmış ve sınırlı sayıda üretilmiştir Uluslararası üne sahip bir Fransız illüstratör ve Neocolor® elçisi olan sanatçı, adını renkli, rüya gibi dünyası ve titiz paletiyle duyurdu. Parlak, canlı renklere, kadifemsi bir dokuya ve olağanüstü ışık haslığına sahip bu pasteller, The Guardian, NY Times, les Échos ve Nike gibi, sanatçının en büyük isimlerden bazılarıyla yaptığı çalışmalar için vazgeçilmez bir araçtır.

Sanatçı ve Caran d'Ache, 10 Neocolor® II Aquarelle pastelden oluşan iki çeşidi hayal etmek için güçlerini birleştirdi. Biri soğuk tonlarda, çeşitli maviler, yeşiller ve pembeler üzerinde oynuyor. Diğeri ise sarılar, turuncular ve odunsu renkleri ile daha sıcak tonlarda. Sanatçının en sevdiği renklerden oluşan iki orijinal palet.

Kırmızı kutularına Beya Rebaï tarafından resmedilen bir görselle yerleştirilmiş her renk seçkisi, kullanıcıyı bir sürprize götüren bir QR kodu taşıyor: sanatçının kendisi tarafından yürütülen çevrimiçi bir yaratıcı atölye. Bu pastelleri mümkün olan en iyi şekilde kullanmanın ve sanatçının tüm ipuçlarını ve tekniklerini keşfetmenin daha iyi bir yolu olamaz! Tüm renk severler, Neocolor® hayranları ve yaratıcı hobiciler için vazgeçilmez bir hediye.