CARAN D’ACHE VE RESSAM DEVRİM ERBİL’İN YARATICI İŞBİRLİĞİ

Kalemlerin efendisi Caran d’Ache ve çağdaş sanatın üstadı ressam Devrim Erbil’in yaratıcı işbirliği ile sanat elimizde

Sanatı hayatın içine entegre etmek ve sanatı gelecek kuşaklar için yaşayan Üstad Devrim Erbil’in, İstanbul Kırmızı eserinde ön plana çıkan Kuş Tufanı CARAN d’ACHE’ın efsane modeli 849’a –CARAN d’ACHE’ın zanaatkarları tarafından- bir kuyumcu titizliğiyle işlendi.

Koleksiyonerler için çok özel bir kalem değerinde, yanı sıra her gün kullanılabilir zarif, ayrıcalıklı, şık bir “Tasarım-Kalem” hazırlandı.

Sanat hiç bu kadar yakın ve bu kadar doğru hayatımıza entegre olmadı.

DEVRİM ERBİL

CARAN d’ACHE 849 Devrim Erbil Tasarım Kalemi -özelliğine uygun değerde- Üstad Devrim Erbil’in imzası ile özel olarak hazırlanan ve içindeki kalemin cazibeli tasarımını üzerinde devam ettiren şık bir metal kutu içinde sunuluyor. Günlük rutinimizi “sanat”a dönüştüren CARAN d’ACHE 849 Devrim Erbil Tasarım-Kalemi heyecan verici bir deneyim. Sınırlı sayıda üretilen CARAN d’ACHE 849 Devrim Erbil Tasarım-Kalem orijinal ve fonksiyonel olma özelliği ile önümüzdeki günlerin trend hediyesi olmaya aday.

CARAN d’ACHE “Yazmak güzeldi“

Asırlık İsviçreli CARAN d’ACHE’ın marka isim yolculuğunda Rusça kurşun kalem anlamına gelen “Karandash”tan önce Türkçe “Kara Tash” var. CARAN d’ACHE Resim ve Yazı Sanatına Adanmışlıkla Lüks Yazım ve Güzel Sanatlar Malzemeleri üretirken en ince enstrümanları geliştirir ve en parlak renkleri yaratır. İkonik ve Yenilikçi ürün geliştirmek için Yüksek ve Çağdaş teknolojiyi ustalıkla ve benzersiz bir özenle kullanan CARAN d’ACHE’ın tercih ettiği özgün iş birlikleri arasında Paul Smith, Karl Lagerfeld, Mario Botte gibi isimler var.