CHOPARD HAUTE JOAILLERIE KOLEKSİYONU HEART-FELT DIAMONDS

Chopard’ın “Big Heart”ı, yeni bir mıhlama tekniğinin geliştirilmesi sayesinde, Haute Joaillerie Koleksiyonu’na katılan en son modellerin içinde kendisine yenilikçi bir yer buluyor. Etik ve adil madencilik ilkeleri sertifikalı beyaz altından yapılmış bir çift küpe ve iki yüzük, Chopard atölyelerinin bu teknik ve romantik başarısını yansıtan ilk parçalar.

Kalp, sonsuz bir ilham kaynağı

Chopard Eş Başkanı ve Sanat Direkt.rü Caroline Scheufele, bir çift Kreol tarzı yeni küpe ve iki elmas bezeli 18 karat beyaz altın yüzükle karşımıza çıkıyor. Scheufele bu parçaları, inovatif bir mıhlama tekniği kullanarak, Chopard’ın en gü.lü sembollerinden biriyle birleştiriyor – Büyük-Kalpli Maison (the Big-Hearted Maison). Değerli taşları metal dişlere geçirmek yerine, yaşamın ve sevginin kaynağını temsil eden bir kalbin yumuşak kıvrımlarına yerleştirerek, bu tartışmasız romantik parçalarla büyük bir ustalık sergileniyor. Bu şekilde üretilmiş beyaz altından bir kalbin yan taraflarına tutturulmuş elmaslar, kullanılan mıhlama tekniğinin tüy hafifliğindeki dokunuşu sayesinde yüzeylerinden sızan ışıkla daha da zenginleşiyor.

Chopard’ın kalp sembolü üzerinde sürekli odaklandığını söylemek gerek. Maison ailesinin birçok parçasındaki estetiğin temelini oluşturan bu sembol, aile değerlerinin de bir yansıması olarak görülüyor ve bu ana tema, Happy Hearts koleksiyonundaki formları da biçimlendiriyor. Caroline Scheufele, tasarladığı kalp biçimindeki kaide ile, film endüstrisinin en prestijli ödülü olan Palme d’Or’a da eşsiz bir dokunuş sunuyor. Bunu yeni bir mıhlama tekniği ile yorumlayan atölyeler, sonsuz yaratıcılıklarını ve teknik güçlükler karşısındaki inceliklerini kanıtlıyor.

Ring in ethical Fairmined-certified 18-carat white gold, set with brilliant-cut diamonds (4.86cts) Ref. 828371-1110

Ring in ethical Fairmined-certified 18-carat white gold, set with brilliant-cut diamonds (7.10cts) Ref. 828372-1110

Ring in ethical Fairmined-certified 18-carat white gold, set with brilliant-cut diamonds (7.10cts) Ref. 828372-1110

Earrings in ethical Fairmined-certified 18-carat white gold, set with brilliant-cut diamonds (13.82cts) Ref. 848371-1001