AUDEMARS PIGUET İLE İSTANBUL’DA BİR YOLCULUK

Dünyada iki kıtada yer alan tek şehir; tarih boyunca doğu ve batı kültürünü buluşturan, köklü geçmişiyle her köşesinden tarih fışkıran büyüleyici İstanbul... Hala kurucu ailelerinin kontrolünde olan en eski saat üreticileri arasında yer alan, Le Brassus’de 1875 yılında doğduğundan bu yana, yani hemen hemen tüm saat üreticilerinden uzun süredir, grand komplikasyon saatler üretmeye devam eden Audemars Piguet.. Vogue Türkiye ekibi, Ekim 2021 sayısı için tarihiyle büyüleyen İstanbul’u, geçmişinden gelen değerleri üstün bir işçilikle günümüze taşıyan ve yüksek saatçilik dünyasının öne çıkan oyuncularından olan, İsviçreli Audemars Piguet ile keşfediyor. Tarihi Yarımada’dan Büyükada’ya uzanan bu keşifte Vogue Türkiye ekibi, İstanbul’un eskimeyen duraklarında zamanın ruhunu Audemars Piguet ile yakalıyor.

NEW ROYAL OAK 34MM FROSTED GOLD SELFWINDING

Yeni 18 ayar beyaz altın Royal Oak modeli, Frosted Gold ile ışıldıyor. Kasayı ve bileziği süsleyen ışıltı efekti, bezel, vidalar, kurma kolu ve bağlantıların cilalı eğimleriyle zengin bir kontrast sağlıyor. Saatin tasarımıyla uyumlu olarak, yeni tanıtılan açık mavi PVD kaplamalı kadran, ortam ışığıyla zarif oyunlar oynuyor. “Grande Tapisserie” deseninin yanı sıra kasa ile uyumlu beyaz altından saat imleri ve kollar ile zenginleştiriyor. 34mm çap, en ince bileklere bile mükemmel uyum sağlayan ergonomik bir estetik sunuyor.

REF. 77353BC.GG.1263BC.01

NEW 34 MM ROYAL OAK SELFWINDING DRESSED IN BLACK CERAMICS

Audemars Piguet’nin yeni koleksiyonu, ilhamını farklı malzemelerinden ve renklerinden alıyor.En yeni 34 mm Royal Oak Selfwinding, ileri teknolojiyi geçmişten güç aldığı işçiliğiyle birleştirerek siyah seramiklerin yaratıcı potansiyelini araştırıyor. Siyah seramiğin estetik güzelliği aynı zamanda teknik donanımındaki zenginliğe da yansımıştır, her bir seramik modelinin kendine has üretimi ve ince el işçiliği vardır. 34 mm Otomatik Royal Oak koleksiyonunda yer alan bu esnek malzemenin bileşimi ve üretimi, Royal Oak’ın oranlarından, estetik kodlarından ve kaplama tekniklerinden ödün vermeden saatin küçücük boyutuna uyarlandı.

A collaboration between Audemars Piguet Boutique İstanbul and Vogue Turkey

Genel yayın yönetmeni: Debora Zakuto

Moda editörü: Ece Öğütoğulları

Fotoğraf: Tuğberk Acar

Saç: Hüseyin Altun

Makyaj: Elçin Mutlu

Model: Bente Oort @ Paparazzi Models

Cast direktörü: Simone Bart

Booking direktörü: Dilek Yener @ Flash Models 

Prodüksiyon: Gözde Cengiz, Ayça Günay @ Art+ist 

Fotoğraf asistanları: Fırat Aslan, Nilay Eren

Moda editörü asistanları: Ecem Candan, Özlem Yurtsever, Joseph Ecorchard