CARAN D’ACHE + PAUL SMITH EDITION 3

Şık ve canlı çizgileriyle tanınan İngiliz tasarımcı Sir Paul Smith, Caran d’Ache ile üçüncü kez işbirliği yapmak üzere geri döndü. Aynı sınırsız yaratıcılığı ve renk tutkusunu paylaşan tasarımcı ile marka arasında açık ve net bir bağ var. Sir Paul Smith’in yaratıcı dehası, her türlü giysi, mobilya veya moda aksesuarını canlandıran çizgiler halinde hayat veriyor. 

Caran d’Ache ve Sir Paul Smith birlikte tasarımcının ünlü imzasını taşıyan iki limitli seri ürün yarattı.

Sir Paul Smith’in günlük yol arkadaşı olan ikonik 849 tükenmez kalem, ultra trend bir objeye dönüşüyor ve altıgen şekli tasarımcının imzasıyla kaplanıyor. Her zamanki gibi konforlu tutuşuyla, benzersiz zarafet ve stil sergiliyor. 849 Paul Smith edition 3, efsanevi tükenmez kalemi süsleyen çizgilerin 8 canlı renginde ambalaj seçenekleriyle sunuluyor. Bu seride herkesin ruh haline uygun bir renk var!

Üçüncü işbirliğinde ise yaratıcılıkları bununla sınırlı kalmadı. Sir Paul Smith, Caran d’Ache’ın Supracolor® Soft suda çözünür boyama kalemlerini büyük bir zevkle yeniden tasarladı. Çizim ve suluboya için ideal olan bu yaratıcı kalemler, parlak renkleri ve mükemmel örtücülüğü ile büyük beğeni topluyor. Sir Paul Smith, bu yeni, özgün ürün seçkisi için hem kendisinin, hem Caran d’Ache’ın dünyasını yansıtan sekiz renk seçti. Tasarımcının ikonik şeritlerine bürünmüş, taşınabilir bir metal kalem kutusunda sunulan bu boyama kalemleri, neşeli ve sonsuz arzu uyandıran renkleriyle hayal gücünü uyarıyor.