AUDEMARS PIGUET YENİ NESİL 43MM ROYAL OAK OFFSHORE PRÖMİYERLERİ

İsviçreli Haute Horlogerie üreticisi Audemars Piguet, titanyum, 18 ayar pembe altın veya paslanmaz çelikten taşlanmış 5 modelle 43 mm’lik yeni Royal Oak Offshore serisinin piyasaya sürüldüğünü duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu yeni lansman, 2000’lerin başında 44 mm koleksiyonun gelişiminden bu yana Royal Oak Offshore’un ilk yeniden tasarımı. Royal Oak Offshore’un orijinal özelliklerinin özünü korurken, kasa ve kadranın tasarımı, optimum estetik ve ergonomi sunmak için geliştirildi. Bu modeller ayrıca Royal Oak Offshore koleksiyonundan, atölyenin en yeni entegre flyback kronografını, Calibre 4401, beğeniye sunuyor. Son olarak, yeni Royal Oak Offshore 43 mm modeli, atölyenin kullanıcıların kayışları kolayca değiştirmesini sağlayan yeni değiştirilebilir kayış sistemi ile donatıldı.

Mekanizmanın özel karartılmış 22 ayar pembe altın salınımlı ağırlığı ve “Côtes de Genève”, “traits tirés” ve dairesel damarları içeren zarif süslemeleri safir kasa arka kapağından hayranlıkla izlenebiliyor. Kasa arkası, kolon çarkı ve kronograf çekiçlerinin “dansı” olarak bilinen, genellikle gözden kaçan bileşenleri de ortaya çıkarıyor.*

Otomatik mekanizması, 70 saatlik güç rezervi ve 100 metreye kadar su geçirmezliği ile Calibre 4401, Royal Oak Offshore’ı mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Royal Oak Offshore 43mm Selfwinding Chronograph

This all-titanium Royal Oak Offshore in 43 mm sports a blue “Méga Tapisserie” dial with high-end finishing as well as the Manufacture’s interchangeable strap system and latest integrated flyback chronograph.

REF. 26420TI.OO.A027CA.01

Royal Oak Offshore Selfwinding 43mm Chronograph

The newly designed 43 mm Royal Oak Offshore, powered by Calibre 4401, takes on grey hues with its titanium case, grey ceramic bezel, refined “Méga Tapisserie” dial and interchangeable rubber strap. 

REF. 26420IO.OO.A009CA.01

Royal Oak Offshore Selfwinding 43mm Chronograph

Black ceramics meets 18-carat pink gold in this newly designed 43 mm model powered by Calibre 4401. The refined black “Méga Tapisserie” dial and interchangeable rubber strap complete the design. 18-carat pink gold case, glareproofed sapphire crystal and caseback, black ceramic bezel, pushpieces and screw-locked crown.

REF. 26420RO.OO.A002CA.01

Royal Oak Offshore Selfwinding 43mm Chronograph

The newly designed 43 mm model in stainless steel and black ceramics enriches the Manufacture’s flyback chronograph with a high-end black “Méga Tapisserie” dial and interchangeable rubber strap. Stainless steel case, glareproofed sapphire crystal and caseback, black ceramic bezel, pushpieces and screw-locked crown

REF. 26420SO.OO.A002CA.01

Royal Oak Offshore Selfwinding 43mm Chronograph 

Stainless steel case, black ceramic bezel, push-pieces and screw-locked crown, glareproofed sapphire crystal and caseback. Smoked light brown dial with “Méga Tapisserie” pattern, white gold applied hour-markers and Royal Oak hands with luminescent coating, black inner bezel.

REF. 26420SO.OO.A600CA.01