YENİ ROYAL OAK SELFWINDING 34 MM KOLEKSİYONU

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Selfwinding koleksiyonunu yeni 34 mm modeliyle çeşitlendiriyor

İsviçreli lüks saat üreticisi Audemars Piguet, daha küçük bilekler için tasarladığı 34 mm çaplı yeni bir Royal Oak Selfwinding modeli sunuyor. Paslanmaz çelik ve/veya 18 ayar pembe altından oluşan dört versiyon, markanın mevcut Royal Oak Selfwinding ve Quartz koleksiyonunu tamamlıyor.

İki çelik modelde gümüş tonlu veya mavimsi gri “Grande Tapisserie” kadran bulunuyor. Mavimsi gri saatin bezelinde pırlantalar ışıldıyor.

Yeni 34 mm serisinde pırlantalı bezel ve gümüş tonlu “Grande Tapisserie” kadran içeren 18 ayar pembe altın bir versiyon da yer alıyor. 

Marka ayrıca paslanmaz çelik kasa ve bilezik ile 18 ayar pembe altın bezel ve bilezik halkalarını bir araya getiren ve gümüş tonlarda “Grande Tapisserie” kadranla tamamlanan iki ayrı versiyon sunuyor. 

Bu versiyonlara güç veren yeni kendinden kurmalı mekanizma Calibre 5800, 34 mm serisi için özel olarak geliştirilen bir salınım ağırlığı içeriyor.

Yeni 34 mm modeller, mevcut 33 mm Royal Oak Quartz modellerinin yerini almayıp mevcut Royal Oak Selfwinding koleksiyonunu tamamlıyor.