CODE 11.59 by AUDEMARS PIGUET İÇİN RENKLİ DÖNÜŞLER

Audemars Piguet tarafından üretilen beş yeni kronograf ve beş yeni Otomatik mekanizmalı tarih, saat ve saniye fonksiyonlu Code 11.59 modellerinde yaratıcılık, teknik ve ustalıkla buluşuyor. Güneş tonlarını yansıtan bordo, mavi, mor ve gri tonlarındaki lake kadranları, kronometrenin zengin detaylarını sürekli değişen ışık oyunlarıyla zenginleştiriyor. Rafine ve son derece çağdaş olan bu yenilikle, en incesinden en güçlüsüne, tüm bileklere taze bir renk dokunuşu gelecek.

YOĞUN RENKLER

Audermas Piguet’in en son ürettiği otomatik Code 11.59 modellerinin lake kadranları, zengin dumanlı renklerle, ışık ve hareketi ifade eden en yeni güneş deseni ile zenginleştirilmiş. Lakenin pürüzsüz perdahı, saate bakılan yöne göre değişecek biçimde ince nüansları yansıtıyor. 

Bordo modelin kırmızı tonları, 18 ayar beyaz altından gövde ve beyaz altından göstergeler ve kollarla zarif bir karşıtlık doğuruyor. Buna karşın, mor ve mavi modellerin derin renkleri, 18 ayar pembe altınla aydınlanıyor. Her model, kendisine daha güçlü bir karakter kazandıran, kadranın rengine uyumlu özgün timsah derisi kayışa sahip. 

Code 11.59 by Audemars Piguet Automatic Rose Gold / Purple, 41mm case size, 18K red gold, crocodile leather, violet purple dial with arab./Index, automatic Cal. 4302, sapphire-crystal, water-resistant

Ref:15210OR.OO.A616CR.01

İKİ RENKLİ ZARAFET

Code 11.59’un iki renkli, zamansız, rafine ve çok yönlü modelleri, açık ve koyu tonlarda güneş formunda gri lake kadranlarla ayrıntılandırıldı. 18 ayar pembe altından sekizgen orta gövde, beyaz altın gövdeyi ve çerçeve kulaklarını zenginleştirirken, saatin çok katmanlı mimarisini de vurguluyor. 

Açık gri güneş formu lake kadranın abartısız nüansları ışığı öne getirirken, füme gri güneş formu lake kadran saate derinlik kazandırıyor. 18 ayar pembe altın göstergeler ve kollar da birer renk pırıltısı katıyor. 

Code 11.59 by Audemars Piguet, Chronograph 41mm case size, 18K bicolour gold, crocodile leather, rhodium-plated/grey dial with arab./Index, automatic Cal. 4401, sapphire-crystal, water-resistant

Ref:26393CR.OO.A002CR.01

Code 11.59 by Audemars Piguet Automatic White Gold / Burgundy, 41mm case size, 18K white gold, crocodile leather, red dial with arab./Index, automatic Cal.4302, sapphire-crystal, water-resistant

Ref: 15210BC.OO.A068CR.01

YETENEKLİ BİR USTALIK

Saten dokulu ve perdahlı yivlerin kusursuz sıralanışı, yeni otomatik kurmalı kronografların altın gövdesini ve otomatik kurmalı tarih, saat, dakika ve saniye modellerini güzelleştirirken, fabrikanın kuşaklardan bu yana her defasında daha da ileri taşıdığı geçmişinden gelen ustalığı yansıtıyor. 

Audemars Piguet’nin alametifarikası haline gelen elle perdahlanmış bu mat ve ayna yüzeylerin zarif kombinasyonu, gövdenin kompleks geometrisini vurgularken, hoş bir ışık oyunu da yaratıyor. 

ÇAĞDAŞ YAŞAM BİÇİMİNE UYGUN MİKRO-MEKANİZMA

Otomatik kurmalı mekanizmaları ile 70 saatlik bir güç rezervine ve 30 metrelik su direncine sahip Otomatik Kurmalı Kronograflar ve Otomatik Kurmalı tarih, saat, dakika ve saniye modellerinin hepsi aktif bir yaşam biçimine uygunlar. Buna ek olarak, otomatik kurmalı Kronograf modelleri, hem sporcuları hem de macera tutkunlarını memnun edecek. 

Calibre 4401 ile çalışan bu modellerdeki, kolon dişlileri ve geri dönüş fonksiyonuna sahip entegre kronograf sayesinde, kronografı önce durdurup yeniden kurmaya gerek kalmıyor. Saatin safir arka kasasından görülen kronograf mekanizması, genellikle görünür olmayan fonksiyonları ve bileşenleri görünür kılan öncü tasarımı ile, zarif mikro-mekanizma hayranlarını cezbedecek. 

Code 11.59 by Audemars Piguet Chronograph Selfwinding Rose Gold / Blue Dial Chronograph 41 mm, 18K red gold, alligator leather strap, blue dial with arab./Index, automatic Cal. 4401, sapphire-crystal, water-resistant

Ref: 26393OR.OO.A028CR.01

Code 11.59 by Audemars Piguet Automatic White Gold / Rose Gold / Silver Dial Wristwatch 41 mm, 18K bicolour gold, crocodile leather, black dial with arab./Index, automatic Cal. 4302, sapphire-crystal, water-resistant

Ref: 15210CR.OO.A009CR.01

RAFİNE VE ERGONOMİK BİR TASARIM

Hem erkekler hem de kadınlar için tasarlanan, Audermas Piguet’nin Code 11.59’u, saatin 41 milimetrelik çağına rağmen tüm bileklere kusursuz biçimde uymasını sağlayan ergonomik bir kıvrıma sahip. Gövdenin kavisli profili, kadranı süsleyen titiz ayrıntıları görünür kılan kompleks çift kıvrımlı safir kristaliyle, aynı zamanda saatin çağdaş tasarımını yansıtıyor. 

 “Le Brassus’ta doğdu, dünyada büyüdü.”