ROCKETMAN, CHOPARD’IN SİNEMA AŞKI

İngiliz aktör Taron Egerton’un müzik efsanesi Sör Elton John’u canlandırdığı müzikal biyografinin özel gösterimi 3 Ağustos 2019 Cumartesi gecesi Villa Maça Kizi Otel’de (Cennet Koyu) gerçekleşti. Filmin özel mücevher partneri Chopard’ın Türkiye’deki tek temsilcisi olan Tektaş Saatçilik & Mücevher tarafından düzenlenen geceye katılan davetliler, filmde Taron Egerton’un Elton John’u canlandırırken taktığı mücevherleri de yakından görme şansı buldular.

©PARAMOUNT PICTURES

Chopard markasının Türkiye distribütörü Tektaş Saatçilik & Aksesuar yönetim kurulu başkanı Shelly Ovadia himayesinde 3 Ağustos’ta Bodrum’da düzenlenen yaz daveti şüphesiz bu yılın en önemli davetlerinden birisiydi. Gecede Dexter Fletcher’in ünlü Britanyalı müzik efsanesi Sör Elton John’un hayatını konu alan müzikal biyografisi Rocketman’in, Villa Maça Kızı Otel’de sadece Tektaş Saatçilik & Aksesuar davetlilerine özel bir gösterimi yapıldı. Ve bu özel gece en az Taron Egerton’un Elton John’u canlandırırken taktığı, bu film için Chopard tarafından özel yapılmış mücevher ve saatler kadar göz alıcıydı.

Cennet Koyu’ndaki Villa Maçakizi Otel’in olağanüstü atmosferinde misafirler saat 21.00 kokteyl ikramıyla geceye başladılar. Ardından saat 22.00 başlayan özel gösterimle Rocketman’i açık havada izleme zevkini tadan davetliler, şef Carlo Bernardini’nin açık büfe lezzetleriyle enerji topladıktan sonra Elton John’un diskografisinden özenle seçilmiş parçalarla sabahın ilk ışıklarına dek dans ettiler. Chopard ve Tektaş Saatçilik & Aksesuar tarafından organize edilen bu unutulmaz geceye tekneleriyle denizden gelenlerle beraber 250 seçkin davetli katıldı.

Dünya prömiyerini geçtiğimiz 16 Mayıs’ta Cannes Uluslararası Film Festivali kapsamında yapan Rocketman, Chopard kreatif direktörü Caroline Scheufele’nin sinema tutkusuyla ünlü rock yıldızı Sör Elton John’un Chopard hayranlığını bir araya getiren bir yapım. 1998 yılından beri Cannes festivalinin resmi ortağı olan ve “kırmızı halıların mücevhercisi” sıfatıyla pek çok dünya çapında sinema etkinliğinin merkezinde yer alan Chopard’ın, Elton John’un müzikal biyografisi Rocketman’de önemli rol oynaması bir tesadüf değil. Zira ünlü müzisyenin sadık bir Chopard müşterisi olduğu ve Chopard arşivlerinde onun için hazırlanan birçok özel sipariş model bulunduğu biliniyor. Elton John aynı zamanda Chopard kreatif direktörü Caroline Scheufele’nin de yakın dostu.

Ref:

#799512-5001, #384242-5005

#275362-5003, #83A018-1201

#837482-5316, #827482-5150