CODE 11.59 BY AUDEMARS PIGUET TOURBILLON OPENWORKED

Yeni Code 11.59 by Audemars Piguet saatin kafes işi tourbillon sistemi, 10.7 mm kalınlığında 41 mm çapında cömert bir kasada yer alıyor. 18 ayar pembe altın kasa, sekizgen orta kasa katmanı ve ilginç köşeleriyle bu saatin tasarımının gerektirdiği emeği gözler önüne seriyor. Sekizgen orta kasa katmanı, fırçalanmış saten yüzeyi ve kontrastlı parlak pahlı kenarlarıyla ihtişamını ortaya koyuyor. Kurma tepesi ile klipsin tasarımı ve bu detaylar, Audemars Piguet DNA’sının gücünü bir kez daha hissettiriyor. 

Kafes yapılı tourbillon sistemi, içerdiği lake siyah bağlantının yanı sıra gri galvanize köprüler içeren kafes işi mekanizma, siyah tourbillon ve ana köprü ile birlikte 18 ayar pembe altın kasanın sıcak tonları karşısında mükemmel bir kontrast senfonisi yaratıyor. 196 Parçadan oluşan mekanizması, kadranda saat 6 konumunda bulunan tourbillon sistemini öne çıkarıyor. Siyah bir köprünün altındaki konumundan ışığı yakalayıp olanca görkemiyle yansıtıyor. Zarif 18 ayar pembe mızrak uçlu ibreler, rafine stilleriyle saf minimalist tasarımı vurguluyor. 

Mekanizma

Yeni Audemars Piguet Code 11.59 tourbillon openworked saat, markanın kendi üretim tesisinde geliştirilen manuel kurmalı 2948 kalibre ile destekleniyor. Bu 19 taşlı mekanizma, tam kurulduğunda 80 saat olağanüstü güç rezervi sağlıyor ve 3 hz - 21.600 vph frekansla titreşiyor.