CHOPARD BASELWORLD’DEN AYRILIYOR

Fondation de la Haute Horlogerie İşbirliği ile Chopard Yeni Bir Fuara Dahil Oluyor

Tektaş Saatçilik bünyesinde bulunan Chopard, Fondation de la Haute Horlogerie ile Cenevre’de yeni bir saat fuarı oluşturmak için Baselworld’den ayrıldığını açıkladı. Yeni fuar Nisan 2021’de Palexpo’da Watches & Wonders ile eşzamanlı gerçekleşecek. 

Fondation de la Haute Horlogerie tarafından düzenlenen Watches & Wonders ile bağlantılı olacak yeni fuarın amacı markalara, saat endüstrisindeki gelecekteki zorlukları başarıyla karşılamak adına ortak bir vizyon oluşturmak ve mümkün olan en iyi profesyonel platformu sunmak yönünde olacak. Fuar hem İsviçre hem de uluslararası saat sektörü alanında uzman ve yenilikler çevresinde gerçekleşecek. 

Chopard ve Cie SA Eş Balkanı Karl-Friedrich Scheufele; “Chopard ilk olarak 1964’te Basel fuarında yaklaşık 25 metrekarelik bir standla sergiledi. Dikkatli bir şekilde değerlendirdikten sonra, ailemiz diğer markalar ile bu girişimi desteklemeye ve Baselworld’den ayrılmaya karar verdi. Cenevre’de Watches & Wonders’a paralel olarak bu yeni saat fuarının oluşturulması, saatçilik ortaklarımıza ve müşterilerimize daha iyi hizmet vermemizi sağlayacaktır. İttifak sayesinde, bu büyük saat evleri İsviçre saatçiliğinin değerlerini ve çıkarlarını geliştirmek için işbirliği yapabilecektir.”