CHOPARD LOVES CINEMA JULIA ROBERTS

2021'den bu yana Happy Sport ve Happy Diamonds koleksiyonlarının yüzü olan Chopard'ın küresel elçisi Julia Roberts, artık La Maison Chopard'ın tüm lüks kadın saat ve mücevher koleksiyonlarının ilham kaynağı. Bu özel bağı kutlamak için Chopard ve Julia Roberts, ortak sinema sevgilerini çarpıcı bir kampanyayla birleştiriyorlar.

Julia Roberts, Happy Sport ve Happy Diamonds koleksiyonunun yüzü olarak her zaman Chopard ailesinin sevilen bir üyesi olmuştur, ancak şimdi dinamik ikili, Roberts'ın La Maison Chopard'ın tüm kadın saat ve mücevher koleksiyonlarının yeni ilham perisi ve Global Elçisi olarak ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşıyor. Roberts'ın genişletilmiş rolünü duyurmak için yeni bir kampanyada Chopard, "Chopard Loves Cinema" yı yaratmak için yönetmen James Gray ile birlikte çalıştı. 20 Mart'ta yayınlanacak 12 video klipte Gray, Roberts'ı bir ikon haline getiren cüretkarlığı, oyunculuğu ve insanlığını gözler önüne seriyor. Filmlere, fotoğrafçı Alasdair McLellan'ın görsellerini içeren yeni bir reklam kampanyası eşlik ediyor. Roberts'ın güneşli mizacı ve ikonik gülümsemesiyle, filmlerde aktristen yayılan neşe ve pozitif enerjiyi hissetmemek imkansız. "Hem Julia hem de Chopard gerçek bir mutluluk duygusunu somutlaştırıyor, bu yüzden bu kampanyada onlarla çalışmak harika bir fırsattı" diyor filmin yönetmeni James Gray. 20 Mart'taki kampanya lansmanı, her zaman bir yaşam sevinci yayan Roberts için uygun bir kombinasyon olan Uluslararası Mutluluk Günü'ne denk geliyor. "Bana göre, her gün Uluslararası Mutluluk Günü, Küresel Mutluluk Günü" diyor aktris. Chopard'ın Eş Başkanı ve Sanat Yönetmeni Caroline Scheufele de aynı fikirde: "2021'de Xavier Dolan tarafından yönetilen, Chopard'ın ruhunun kalbindeki saf, anlık ve iletişimsel mutluluğu gösteren büyüleyici ve baş döndürücü bir Julia Roberts'ın yer aldığı Happy Diamonds kampanyamızdan sonra, bu yeni seri ilk momentumun spektrumunu genişletiyor."

Filmlerde Gray, Roberts'ın Chopard mücevherleriyle süslenmiş samimi, sahne arkası anlarını yakalıyor. "Julia Roberts nadir görülen bir şey: gerçek bir sinema yıldızı," diyor yönetmen. "Biz arkadaşız, birbirimize karşı gerçek bir saygı ve sevgi duyuyoruz. Onu gülümsettiysem her zaman günümün iyi geçtiğini düşünürüm." Ve kim ünlü Julia Roberts gülümsemesini ortaya çıkarmak istemez ki! Kampanya fotoğraflarında Roberts, Chopard mücevherlerini, kalp şeklindeki çemberlerden bileğine taktığı buzlu saate kadar, parlatıyor. Fotoğrafçı Alasdair McLellan, "Julia ile çalışmayı, kulağa inanılmaz derecede klişe gelmeden tarif etmek zor, ama o gerçekten olmasını umduğum her şeydi" diyor. "Çekimi düzenlemek şaşırtıcı derecede zordu, çünkü her karede harika görünüyordu ve bir reklam panosundaki her görüntüyü hayal etmek kolaydı." Roberts'ın parlayan gülümsemesi kesinlikle bir reklam panosu için yaratılmıştı!